اصول خلاصه نویسی

با دوستانتون به اشتراک بگذارید

📕اصول خلاصه نويسي:

 

🔮 از رنگ به عنوان تفکیک کننده استفاده کنید. برای مثال تمامی عناوین را با رنگ مشکی و تمامی نکات اصلی را با رنگ آبی و ….. بنویسید. این کار به شما کمک میکند تا هر عنوان با رنگ خاص خود در ذهن شما ثبت شود. البته ترجیحا بیشتر از سه تا رنگ نباشه دیگه.

 

🔮 از خلاصه های دیگران استفاده نکنید❌.

اگر خودتان خلاصه نویسی کنید نظم ذهنی شما بهتر شکل می گیرد و یادآوری بهتری خواهید داشت.

 

🔮 از اختصارنویسی استفاده کنید.

به دلیل اینکه هنگامی که از این روش استفاده می کنید حجم مطالب کم شده و ماندگاری آن در ذهن شما بیشتر می شود. همچنین این روش به شما کمک می کند مرور های سریعتری داشته باشید.

 

🔮 از نوشتن بدیهیات پرهیز کنید و مواردی که کاملا مشخص هستند را در خلاصه های خود وارد نکنید زیرا این کار سبب افزایش حجم خلاصه های شما شده و مرور را سختتر و زمانبرتر میکند.

 

🔮 بسیاری از داوطلبان نگران فراموش کردن قسمت هایی هستند که نمی نویسند و همین مسئله سبب می شود که یا خلاصه های خود را انجام ندهند و یا خلاصه های آن ها به صورت دوباه نویسی باشد.

نباید نگران این قسمت ها باشید زیرا قرار نیست بعد از نوشتن خلاصه ها دیگر به سراغ کتاب ها و جزوه های خود نروید. بنابراین از مطالب مفید خلاصه نویسی کنید.

 

🔮 رسم الگوهای یادآوری در ابتدا مشکل و حتی کمی وقت گیر است اما در صورتیکه برای هر درس سعی کنید یک نمونه خلاصه نویسی داشته باشید، روش صحیح خلاصه نویسی را یادگرفته و این کار برای شما ساده می شود.

 

🔮 خلاصه های خود را در برگه های متفاوت ننویسید. بهتر است قطع تمامی برگه های شما یکسان باشد که جمع آوری آن ها راحت تر باشد.

 

❌ مهمترین نکته: در نوشتن تمامی جزئیات وسواس نداشته باشید.

 

🔮 یکی از مشکلاتی که سبب می شود خلاصه نویسی داوطلبان وقت گیر شود و آن ها را از ادامه این کار بازدارد، نوشتن تمامی جزئیات است. زیرا داوطلبان فکر می کنند دیگر جزوه و کتاب های خود را مطالعه نخواهند کرد و آن ها می خواهند تمامی موارد را در خلاصه نویسی های خود یادداشت نمایند.

 

🔮 به دلیل اینکه زمان کافی برای زدن تست های آموزشی دارید در صورتیکه نکته مهمی را ننوشته باشید می توانید این نکات را یافته و وارد خلاصه نویسی های خود نمایید.

 

🔮 همچنین در طول سال آزمون های مبحثی و جامعی برگزار خواهد شد که در صورتیکه نکته مهمی را از دست داده باشید به راحتی متوجه آن شده و نکته مربوطه را مرور کرده و وارد خلاصه نویسی های خود خواهید کرد.

 

با دوستانتون به اشتراک بگذارید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *